Cine suntem?

Suntem o firma autorizata ANRE, iar echipa noastra este formata din profesionisti bine pregatiti, dedicati si pasionati de ceea ce fac, cu o vasta experienta de lucru in tari precum: Romania, Olanda, Belgia, Germania, Spania unde au studiat si au implementat tehnologii avansate de proiectare, executie, montaj, instalare, monitorizare si interventie.

Cu peste 15 ani de experienta in realizarea de tablouri electrice si sisteme de automatizare industriale, incepand cu anul 2020, o data cu cresterea necesitatii gasirii unor solutii alternative de energie regenerativa, am dezvoltat o noua sfera de activitate: panouri solare pentru consumatori casnici si industriali.

Oferim transparenta 100% , astfel incat dosarul tehnic pe care il predam clientului la sfarsitul fiecarui proiect contine toate specificatiile tehnice sau de cost pentru fiecare produs in parte.

Ne perfectionam continuu, suntem in pas cu cele mai noi tehnologii, avem cunostintele necesare si aparatura de ultima generatie pentru toate proiectele de care ne ocupam, astfel incat rezultatele sa fie la inaltimea asteptarilor clientilor nostri.

Pasiunea pentru electrica ne face sa gasim solutii indiferent cat de dificil este proiectul dumneavoastra, cu randament maxim si recuperare rapida a investitiei!

Clientii sunt CEA MAI BUNA CARTE DE VIZITA A NOASTRA!