Transforma-ti acoperisul in profit!

Acum si cu plata in rate

Panouri Fotovoltaice

in rate de la 670 lei / luna

Oferim

CONSULTANTA

PROIECTARE

SISTEM COMPLET PANOURI FOTOVOLTAICE

MONTAJ

i

Depunere DOSAR PROSUMATOR

Daca doresti o simulare, trimite-ne numarul tau de telefon si o adresa de mail valida.
Un consultant te va contacta in cel mult 24h.

Consultanta panouri fotovoltaice

Clienții noștri beneficiază de consultanță în domeniul energiei solare, astfel sistemele solare fotovoltaice vor fi corect proiectate pentru nevoile de consum ale acestora.

Oferta tehnică este întocmită numai după vizita la locul de amplasare a sistemului și se va completa cu oferta de preț personalizată, pentru fiecare lucrare în parte.

Proiectare panouri fotovoltaice

Proiectarea instalatiei fotovoltaice este o faza importanta in realizarea unei astfel de instalatii.

In functie de marimea instalatiei bugetulul capata o importanta deosebita.

Procesul de proiectare a unei instalatii fotovoltaice trebuie sa tina cont de datele obtinute in urmatoarele etape:

 1. Inspectia si analiza ambientala a amplasamentului
 2. Dimensionarea instalatiei fotovoltaice
 3. Instalarea instalatiei fotovoltaice
 4. Testarea instalatiei

Principalele date si factori de care trebuie sa tinem seama in proiectarea unei instalatii fotovoltaice sunt:

 • Amplasamentul
 • Energia care trebuie produsa
 • Puterea instalatiei
 • Dimensiunea instalatiei
 • Bugetul proiectului

APLICA AICI

Sistem complet panouri solare

Daca doriti sa va montati panouri fotovoltaice in regie proprie, am conceput pachete pentru instalatii fotovoltaice OnGrid si OffGrid, pe care le gasiti in magazinul online.

Pachetele contin:

 • panouri fotovoltaice
 • invertor
 • smart meter
 • tablou AC/DC
 • istem prindere
 • conductor solar

Aceste pachete sunt concepute “Ready to Install” astfel incat nu veti mai avea nici un cost suplimentar pentru instalarea panourilor fotovoltaice.

Montaj panouri fotovoltaice

Experienta face diferenta!

Echipa noastra este formata din ingineri, electricieni si personal specializat in toate tipurile de acoperisuri sau structuri metalice pentru montarea panourilor fotovoltaice.

Alegem sa nu externalizam aceasta etapa pentru a avea un control total asupra executiei si astfel sa oferim calitatea maxima serviciului oferit.

APLICA AICI

Depunere dosar prosumator

Mai jos sunt descrise etapele pentru a deveni prosumator

Societatea noastra poate parcurge toate aceste etape pentru dumneavoastra online astfel incat sa deveniti prosumator fara pic de efort!

Etapa 1: Conform ghidului prosumatorului, călătoria prosumatorului începe cu montarea sistemelor fotovoltaice. Dacă acestea sunt montate pe acoperișul imobilelor, nu mai este necesară autorizația de construire. În schimb, primirea autorizației este obligatorie pentru montarea panourilor la sol. Pentru obținerea autorizației, prosumatorul va depune proiectul pe care dorește să îl realizeze, care să surprindă detaliile tehnice.

Etapa 2: Identificarea soluției de racordare. Prosumatorul are nevoie de fișa soluției, redactată de distribuitor, într-un singur exemplar, în original, și de proiectul electric, aprobat de distribuitor și redactat de un electrician autorizat de către ANRE, într-un singur exemplar.

Etapa 3: Prosumatorul trebuie să prezinte: actul de identitate (dacă este persoană fizică) sau o copie a certificatului de înregistrare fiscală (dacă este persoană juridică), și actul de proprietate care dă dreptul de utilizare a terenului pentru care se solicită racordarea. Dacă terenul este închiriat, va fi necesar și acordul notarial al proprietarului.

Distribuitorul oferă prosumatorului: o copie a avizului de amplasament, cercetarea soluțiilor de racordare la rețeaua electrică, avizul de racordare și cererea de prosumator.

Electricianul ANRE oferă datele tehnice și energetice despre terenul / spațiul unde se va produce sau consuma energia electrică.

Etapa 4: Sunt necesare de la distribuitor: cererea utilizatorului (pentru a contracta lucrarea de către distribuitor, alături de un proiectant), o copie a avizului tehnic de racordare și un acord al proprietarului terenului pentru a încheia o convenție cu operatorul de rețea.

Prosumatorul va prezenta actul de identitate (dacă este persoană fizică) sau o copie a certificatului de înregistrare fiscală (dacă este persoană juridică).

Etapa 5: Distribuitorul va furniza o copie a avizului tehnic de racordare, și una a contractului de racordare.  Electricianul autorizat ANRE autorizează proiectul electric de către distribuitor, în original.

Odată ce s-a recepționat punerea în funcțiune a instalației de racordare, operatorul de rețea pune sub tensiune instalațiile electrice ale utilizatorului, pentru o perioadă de probă.

Pentru a obține punerea sub tensiune a instalațiilor electrice, prosumatorul va transmite operatorului de rețea o cerere, însoțită de următoarele documente: dosarul instalației de utilizare, datele tehnice (acestea se vor obține de la electricianul autorizat ANRE), graficul cu punerea în funcțiune a instalațiilor de utilizare și raportul cu privire la stadiul lucrărilor prin care se integrează capacitatea energetică în sistemele de monitorizare (acestea se vor obține de la electricianul autorizat ANRE sau de la distribuitor), și de un contract de furnizare a energiei electrice.

Pentru a obține certificatul de racordare, prosumatorul are nevoie, de la executant, de declarația prin care este confirmată respectarea cerințelor din avizul tehnic de racordare, a normelor tehnice și a condițiilor care permit punerea sub tensiune.

Prosumatorul va obține de la distribuitor sau de la instalatorul autorizat ANRE documentele ce atestă faptul că au fost efectuate verificări și probe în conformitate cu normele în vigoare. Electricianul autorizat ANRE va oferi schema instalației de utilizare și schema de racordare la rețea, avizată de operatorul rețelei.

Încheierea contractului de vânzare – cumpărare a energiei de la furnizor va necesita un certificat de racordare, care se obține de la distribuitor.

Punerea sub tensiunea finală va dura 10 zile, și va fi efectuat, în termen de 10 zile, de operatorul de rețea odată ce a fost emis certificatul de racordare, și contractul pentru transport, distribuție sau furnizare a energiei electrice a fost încheiat. Documentele necesare vor fi: contractul de vânzare-cumpărare, de la furnizor, și un certificat de racordare, obținut de la distribuitor.

Devino prosumator, uită de costurile mari ale energiei electrice și bucură-te de beneficiile utilizării energiei regenerabile!

Rapid si usor

Totul de la A la Z fara sa alergi sau sa stai la cozi dupa acte, avize etc.

avans 0%

aprobare doar cu buletinul

consultanta 100% online

nu sunt solicitate extrase, adeverinte etc.

nu vei mai sta la cozi

montaj in maxim 30 zile

INVESTITIE MINIMA!

Transformă-ți acoperișul casei într-o sursă de economii considerabile prin instalarea panourilor fotovoltaice. 

NUMARUL DE PROIECTE ESTE LIMITAT

Completeaza ACUM formularul de contact